Ремонт с ИГОЛОЧКИ!

Modem Dufa Isomat
Principala / carieră

carieră

Politica companiei Modem în selectarea personalului este orientată spre crearea condiţiilor pentru autorealizare profesională şi pentru o muncă rezultativă, un climat sănătos şi o atmosferă binevoitoare în colectivul de muncă. Noi apreciem stabilitatea, dar şi perfecţionarea, evoluarea continuă a colectivului nostru, schimbul de experienţă în cadrul concernului, implementarea ideilor şi experienţelor avansate.

Personalul reprezintă valoarea de bază a concernului Modem. Angajaţii sunt selectaţi din numărul celor care au un nivel profesional potrivit funcţiei solicitate, dispun un potenţial de dezvoltare în cadrul întreprinderii, sunt pregătiţi să lucreze eficient în echipă, sunt bine motivaţi şi implicaţi, dau dovadă de flexibilitate şi de capacitatea de a gândi larg. Noi apreciem deschiderea, atitudinea respectuoasă faţă de colegi, cooperarea şi ajutorul reciproc.

Aţi putea fi o parte a echipei noastre mari şi unite, devenind un specialist solicitat oriunde şi oricând. Pentru a folosi codul de securitate (CAPTCHA), ai nevoie de modulul Really Simple CAPTCHA instalat.Page generated in 0,350 seconds. ( 79 queries )