Ремонт с ИГОЛОЧКИ!

Modem Dufa Isomat

Meffert

În anul 1947 Otto Meffert sen deschide în centrul oraşului Bad Kreuznach un magazinaş pentru comerţul cu vopsele de construcţie. În anul 1985, după preluarea conducerii de către Klaus şi Dieter Meffert, compania începe să se dezvolte activ, devenind în 1991 un Grup Internaţional de Producători de vopsele şi lacuri.

În cei 50 de ani de existenţă Meffert AG atinge nivelul de dezvoltare al unui concern, prezent la nivel mondial şi numărând peste 900 de angajaţi şi 5 întreprinderi de producţie.

Sortimentul produselor MeffertAG este unul din cele mai largi în Germania: vopsele de dispersie pentru lucrări de interior şi exterior, grunduri, tencuieli decorative pentru lucrări de interior şi exterior, coloranţi, accesorii pentru tapete, cleiuri speciale în tuburi, produse pentru reparaţie, materiale izolante, adezivi pentru pereţi, pardoseli şi plafoane, lacuri-spray, vopsele de grunduit şi grunduri, lacuri color, albe şi incolore, acoperiri pentru lemn, acoperiri pentru pardoseli, diluanţi, ermetizanţi.

Page generated in 0,721 seconds. ( 81 queries )