Ремонт с ИГОЛОЧКИ!

Modem Dufa Isomat

Modem

images

«MODEM» este marca produselor companiei MODEM, fabricate la întreprinderile concernului german „Meffert AG Farbwerke”, fondat în anul 1947.

Acest brand este prezent pe piaţa Moldovei deja de 5 ani şi include 30 de grupuri cheie de materiale pentru reparaţie şi finisaj pentru întreg ciclul de lucrări, începând de la pregătire şi restabilire până la ultimul finisaj.

Calitatea germană impecabilă a vopselelor MODEM la preţuri de piaţă accesibile garantează coraportul ideal dintre preţ şi calitate.

La aniversarea a 20 de ani, in 2015, compania MODEM din nou a surpins pe toti. In acest an s-a nascut o noua traditie. Acum in fiecare an in luna mai, compania petrece evenimentul in marime mare, numit “MАY FEST”,adunind perteneri, clienti si prieteni loiali.

Iata ca «MAY FEST 2016» s-a petrecut la fel de luminous si de neuitat. Managerii nostril cu mare placer au demonstrate produsele noi din acest sezon. O atmosfera minunata a creat un program de distractie interesant cu surpize si cadouri, cu gustari delicioase si zimbete fericite.
La fel in 2016 comapania MODEM devine distribuitorul official al «WAGNER» in R.Moldova

Page generated in 0,375 seconds. ( 78 queries )